06 - 25484824 info@staatsmeubel.nl

Staats Meubel - Meubel & Badkamerbouw

Staats Meubel – Meubel & Badkamerbouw

Staats Meubel is een ambachtelijke meubelmakerij die is op gezet door eigenares Sandra Staats, zij maakt in haar werkplaats op de Grote Hout of Koningsweg 269 te Velsen Noord haar creaties in opdracht van haar klanten.

Staats Meubel is in februari 2000 als eenvrouwsbedrijf opgericht en dat is tot op heden nog steeds zo, op deze manier heeft ze het meest direct contact met de klant en kan ze inspringen op de wensen van elke klant, en elk meubelstuk met alle zorg en aandacht omhullen, want hoge kwaliteit staat boven aan.

Als een klant een wens neerlegt over een meubelstuk, en dat kan variƫren van klein meubelstuk tot complete keuken, maakt Sandra een afspraak met de klant om de wensen door te spreken, dit is vaak bij de klant thuis, zodat ze weet hoe de stijl in huis is. Dan word er gesproken over de wens van de klant en gekeken hoe dit het best te realiseren, in welk houtsoort, massief of met plaatmateriaal, de afmeting en eventueel de kleur. Vervolgens word er een offerte gemaakt en als de klant hiermee akkoord gaat wordt het meubelstuk gemaakt in de werkplaats.
Hiermee wordt elke meubelstuk een uniek stuk omdat elke klant weer andere wensen heeft.

Wilt u graag meer informatie over onze diensten, neemt u dan gerust contact met ons op.